Negresa

de anca_rm in Prajituri, 7 Aug 2013 | 2832 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 140 g faina
  • 1/2 lingurita praf de copt
  • 150 g ciocolata amaruie
  • 130 gr unt
  • 100 gr zahar
  • 3 oua
  • zahar vaniliat
  • sare
Optional : nuca (150 gr ) , ciocolata alba , stafide, ciocolata cu menta
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa:

Ciocolata cu untul le topim impreuna pe bain marin si lasam sa se raceasca.


Cand sunt reci adaugam zaharul, zaharul vaniliat si ouale unul cate unul , dupa fiecare amestecam ca sa se omogenizeze si sa nu se taie. Cand terminam de adaugat ouale punem faina cu praful de copt si turnam in tava tapetata in prealabil cu hartie de copt .


Eu peste ea am pus bucati intregi de ciocolata alba ( se poate razui , din punct de vedere estetic este mai ok razuita, mie imi place sa dau peste patratele de ciocolata )


Punem la cuptorul incins la 180 grade , si lasam cam 20 minute ( recomand testul cu scobitoarea )



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

alilianaa 1

07.08.2013, 22:09

ce bunatate!

mena29 1

07.08.2013, 23:01

Rocsi 1

07.08.2013, 23:11

Mmmm ce imi place

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Negresa