Negresa cu dulceata

de ianculubita in Prajituri, 20 Ian 2014 | 6716 vizualizari

 

Aceasta este clasica reteta de Negresa de post,in care eu am adaugat un borcan cu dulceata de trandafiri care mie nu-mi place si tot mutam borcanul de colo colo

 

INGREDIENTE

  • 1 cana cu sifon
  • 1 cana zahar
  • 2 cani faina
  • 150 ml ulei
  • 3 linguri cacao
  • 1 borcan gem sau dulceata
  • 1 lingurita bicarbonat
  • arome
  • miez de nuca
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu dulceata:

Intr-un castron amestecam sifonul cu zahar pana se topeste,adaugam apoi uleiul cate putin amestecand continuu,arome apoi faina amestecata cu cacao,putina sare si bicarbonatul stins;dupa omogenizare incorporam gemul si rasturnam in tava unsa si tapetata sau forma de silicon daca aveti;deasupra dispunem miez de cuca si lasam la cuptor 40min.


Dupa ce s-a racit in forma,scoatem,pudram,taiem si servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 12 %
249.99 lei
219.99 lei

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

Panacris 1

11.10.2015, 16:17

noiinbucatarie 1

23.02.2016, 10:43

Buna si de post!

ianculubita 1

21.03.2016, 17:10

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert briose cu ciocolata si ness
  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu mere( de post)