Negresa cu fructe de litchi

de Panacris in Prajituri, 10 Iun 2012 | 1801 vizualizari

 

O negresa cu aroma deosebita!
Litchi un fruct cu aroma deopotrivă de căpşune, trandafir şi muscat, iar aroma variază în funcţie de gradul de maturitate. Uscate, fructele seamănă la gust cu stafidele.

 

INGREDIENTE

  • oua 10 bucati,
  • zahar tos 30 de linguri,
  • margarina 250 g.,
  • lapte 30 de linguri,
  • faina alba de grau cat cuprinde (pentru a se obtine un aluat care sa curga),
  • cacao pudra 50 g.,
  • sare iodata 1 praf,
  • zahar vanilat 1 plic,
  • praf de copt 1 plic,
  • coaja de lamaie,
  • fructe de litchi din compot
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu fructe de litchi:

Ouale se bat energic, un praf de sare, zaharul, zaharul vanilat, laptele, margarina topita si coaja de lamaie. Faina, se cerne impreuna cu cacaoa si praful de copt. Se combina cele doua compozitii, pana se omogenizeaza. Se toarna aluatul, in tava tapetata cu foaie de pergament. Se presara fructele de lichi, peste prajitura. Se pune la copt, in cuptorul preincins cca. 45 de minute la foc potrivit. Prajitura se presara cu zahar pudra dupa ce s/a racit.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu fructe de litchi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

iri_iri 1

10.06.2012, 21:52

ce imi place

BuburuzaBubu 1

10.06.2012, 23:21

pfff ma apucat foamea

Panacris 1

11.06.2012, 09:15

Multumesc ptr. aprecieri!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Brownies americane