Negresa cu mascarpone si dulce de leche

de Laly in Prajituri, 1 Sep 2011 | 3760 vizualizari

 

Pentru ca Miha are numai retete una si una,deci ai de unde alege tot ce doresti,am salivat indelung la aceasta reteta,pana i-a venit randul la preparat.Miha pup dulce.

 

INGREDIENTE

  • PENTRU BLAT
  • 250 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 5 oua
  • 200 gr faina
  • 30 gr cacao
  • un praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 gr mascarpone
  • 150 gr dulce de leche
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu mascarpone si dulce de leche:

Topim untul partial,apoi il mixam pana se intareste din nou. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana obtinem o crema pufoasa. Adaugam apoi ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare si faina amestecata cu cacaoa si praful de copt.



Mixam mascarponele, apoi adaugam dulce de leche si omogenizam.(Se poate pune mai mult dulce de leche, in functie de cat doriti de dulce).



Compozitia cu cacao o turnam intr-o tava nu foarte mare,(25/35 cm) tapetata cu hartie de copt. Punem apoi cate o lingura din compozitia cu mascarpone, din loc in loc. Amestecam usor cele 2 compozitii.



Dam tava la cuptor la foc mediu, pentru circa jumatate de ora. Cand e gata blatul va deveni lucios. Se lasa la racit in tava, apoi se portioneaza dupa imaginatia fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu mascarpone si dulce de leche" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Anamaria7 1

02.09.2011, 10:10

arata grozav

adry88 1

02.09.2011, 11:54

foarte buna

mihaelar63 1

22.09.2011, 01:46

Ce bine s-ar ,, asorta '' cu paharul meu cu lapte

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4328 puncte

Mitinita

4091 puncte

Gherca Daniela

3906 puncte

Rocsi

3502 puncte

katty

3243 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baclava de post
  • 29

    D

  • 30

    L

  • 01

    MA

  • 02

    MI

  • 03

    J

  • 04

    V

  • 05

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Marius