Negresa cu mascarpone si dulce de leche

de Laly in Prajituri, 1 Sep 2011 | 3181 vizualizari

 

Pentru ca Miha are numai retete una si una,deci ai de unde alege tot ce doresti,am salivat indelung la aceasta reteta,pana i-a venit randul la preparat.Miha pup dulce.

 

INGREDIENTE

  • PENTRU BLAT
  • 250 gr unt
  • 150 gr zahar
  • 5 oua
  • 200 gr faina
  • 30 gr cacao
  • un praf de copt
  • 1 plic zahar vanilat
  • 100 gr mascarpone
  • 150 gr dulce de leche
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu mascarpone si dulce de leche:

Topim untul partial,apoi il mixam pana se intareste din nou. Adaugam zaharul si zaharul vanilat si mixam pana obtinem o crema pufoasa. Adaugam apoi ouale, unul cate unul, mixand bine dupa fiecare si faina amestecata cu cacaoa si praful de copt.



Mixam mascarponele, apoi adaugam dulce de leche si omogenizam.(Se poate pune mai mult dulce de leche, in functie de cat doriti de dulce).



Compozitia cu cacao o turnam intr-o tava nu foarte mare,(25/35 cm) tapetata cu hartie de copt. Punem apoi cate o lingura din compozitia cu mascarpone, din loc in loc. Amestecam usor cele 2 compozitii.



Dam tava la cuptor la foc mediu, pentru circa jumatate de ora. Cand e gata blatul va deveni lucios. Se lasa la racit in tava, apoi se portioneaza dupa imaginatia fiecaruia.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu mascarpone si dulce de leche" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Anamaria7 1

02.09.2011, 10:10

arata grozav

adry88 1

02.09.2011, 11:54

foarte buna

mihaelar63 1

22.09.2011, 01:46

Ce bine s-ar ,, asorta '' cu paharul meu cu lapte

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura traditionala cu branza de vaci