Negresa cu menta

de mimmi in Prajituri, 22 Feb 2013 | 4044 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 g ciocolata
  • 1 lingura esenta menta
  • 170 g unt
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • fulgi de ciocolata(optional)
  • 1/2 plic praf de copt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu menta:

Punem intr-o cratita,pe bain-marie,untul impreuna cu ciocolata taiate bucati,pana se topesc.

Mixam oaule,cu zaharul,esenta de menta si untul topit(cu ciocolata). Adaugam faina cernuta impreuna cu praful de copt si amestecam pana se incorporeaza totul.

Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina,adaugam optional niste fulgi/banuti de ciocolata si o coacem cca 35 de minute. O lasam la racit dupa care o taiem.

Putem glazura prajitura sau pudram cu zahar sau cacao.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (10)

Rocsi 1

22.02.2013, 22:33

Cu aroma de menta...imi place!

Satisfyyourcravings 1

23.02.2013, 19:56

Super!

Rahela Velicu 1

04.06.2021, 22:19

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Alte negrese sau negrute Americane