Negresa cu menta

de mimmi in Prajituri, 22 Feb 2013 | 1809 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 g ciocolata
  • 1 lingura esenta menta
  • 170 g unt
  • 150 g zahar
  • 150 g faina
  • fulgi de ciocolata(optional)
  • 1/2 plic praf de copt
Portii: 12
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa cu menta:

Punem intr-o cratita,pe bain-marie,untul impreuna cu ciocolata taiate bucati,pana se topesc.


Mixam oaule,cu zaharul,esenta de menta si untul topit(cu ciocolata). Adaugam faina cernuta impreuna cu praful de copt si amestecam pana se incorporeaza totul.


Turnam compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina,adaugam optional niste fulgi/banuti de ciocolata si o coacem cca 35 de minute. O lasam la racit dupa care o taiem.


Putem glazura prajitura sau pudram cu zahar sau cacao.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa cu menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Valclaudia 1

22.02.2013, 21:31

delicioasa!

Rocsi 1

22.02.2013, 22:33

Cu aroma de menta...imi place!

Satisfyyourcravings 1

23.02.2013, 19:56

Super!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Rata cu portocale
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura frantuzeasca

de Rocsi 9

la 11:06

Mini penne cu salsa de busuioc si fulgi de migdale

ieri la 23:27

Desert prajitura cu dovleac si ciocolata neagra

de oanapl 5

ieri la 23:06

Somon pe pat de legume la cuptor

de oanapl 5

ieri la 22:59

Paste carbonara cu sos de smantana

de oanapl 5

ieri la 22:48

RETETA RECOMANDATA
Brownies americane