Negresa (de post)

de Ligia Bxl in Prajituri, 11 Mar 2011 | 7429 vizualizari

 

special ptr prietena mea:)))

 

INGREDIENTE

  • 1 1/2 cana de zahar
  • 3 cani de faina
  • 5 linguri cu varf de cacao
  • 1 1/2 cana de apa
  • 5 linguri de ulei
  • 1 plic de praf de copt
  • putina sare
  • stafide sau rahat taiat marunt
  • ptr glazura:
  • 5 linguri de zahar
  • 1 lingura cu varf de cacao
  • 3 linguri de apa
  • 50 gr de margarina
  • putina esenta de rom
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa (de post):

Aluatul:


se amesteca bine toate ingredientele,apoi se toarna compozitia intr-o tava unsa cu margarina si cu o foaie de copt si se da tava la cuptor ptr a se coace,se face la final testul cu scobitoarea.


Glazura:se amesteca toate ingredientele si se pune la foc sa se omogenizeze si se da de pe foc dupa care se pune putina esenta de rom.Aceasta glazura se pune peste prajitura.


Se taie prajitura dupa racire.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa (de post)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (37)

bettyC 1

09.12.2011, 23:15

bettyC 1

10.12.2011, 22:59

mai vreau

Ligia Bxl 1

12.12.2011, 00:29

mai fac

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Lasagna cu legume
  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

  • 24

    J

  • 25

    V

  • 26

    S

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Raffaello