Negresa de post

de Lau in Prajituri, 24 Feb 2012 | 12482 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1,1/2 cana de zahar
  • 2 cani de apa
  • coaja portocala
  • 100 g nuca macinata
  • 4 linguri margarina cu varf
  • 1 praf de copt
  • 1 lingura cacao
  • faina
  • GLAZURA
  • 3 linguri de zahar
  • 7 linguri apa
  • 2 linguri cacao
  • 1 lingurita margarina
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa de post:

Zaharul se topeste,se adauga 1 cana de apa si se pune din nou pe foc pana se dizolva complet.

Margarina se topeste intr-un ibric si se lasa la racit.

Se amesteca cacao,praful de copt,coaja de portocala,nuca,se adauga margarina,siropul de zahar caldut si restul de apa,se amesteca si se adauga faina cat sa iasa un aluat ca la chec.

Se da la cuptor pana trece testul cu scobitoarea.

Glazura-se amesteca toate ingredientele si se pun pe foc pana se topeste margarina.

Cand s-a racit prajitura se adauga glazura si se mai lasa cca 30 min dupa care se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa de post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

Lau 1

27.02.2012, 08:13

nadina73 1

27.02.2012, 10:46

Ce cantitate de nuca se pune?Nu ai specificat la ingrediante doar la modu de preparare.

Lau 1

27.02.2012, 12:57

nadina am scris 100 g am pus eu

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert negresa de post cu gem