Rulada cu dulceata

de Laly in Prajituri, 11 Feb 2013 | 1616 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 oua
  • 5 linguri zahar
  • 5 linguri faina
  • 5 linguri ulei
  • un praf de sare
  • dulceata dupa preferinta
  • 1 esenta de lamaie
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada cu dulceata:

Separam albusurile de galbenusuri.Frecam galbenusurile cu praful de sare si uleiul,pana se incorporeaza tot.Separat mixam albusurile spuma tare,adaugand treptat cate o lingura de zahar,pana terminam tot zaharul,iar acesta nu se mai simte in albus.Amestecam cele doua compozitii si omogenizam cu o lingura de jos in sus.Adaugam si esenta.Tapetam cu hartie de copt tava de la aragaz si turnam compozitia.Dam la cuptor la foc mic pana trece testul cu scobitoarea.


Scoatem blatul si il rulam intr-un prosop pudrat cu zahar pudra,eu am rulat direct cu hartia in care a fost pus aluatul.Lasam sa se raceasca complet,apoi desfacem si punem dulceata la alegere (eu am pus de prune pentru ca mi se pare mai acrisoara).


Pudram dupa preferinta,sau nu cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Copiosus 1

12.02.2013, 10:19

elucubratiiculinare 1

12.02.2013, 23:21

buna

RuxyRux 1

03.05.2013, 00:00

Grozav pandispanul tau cu dulceata...imi place mult...as manca non stop...te pup cu drag Laly!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7070 puncte

Valclaudia

7040 puncte

Rocsi

6350 puncte

Satisfyyourcravings

5440 puncte

Constelatialeu

4960 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Rulada simpla cu gem de prune