Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
pt glazura:
Intr-un lighean punem toate ingredientele de mai sus si amestecam cu telul.
Luam o tava si o tapetam cu hartie,rasturnam compozitia si bagam la cuptor pana se rumeneste incercand ca la chec cu scobitoarea.
O scoatem si o lasam sa se raceasca,si intre timp facem glazura.
Pt. glazura:
Intr-o tigaita punem margarina sa se topeasca,adaugam cacaoa si zaharul amestecam bine si turnam si apa lasam sa fiarba pana se ingroasa putin .
Portionam prajitura dupa plac si apoi punem glazura pe toata suprafata lasam sa se raceasca si servim.
Pofta buna !!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult