Negresa - Philips multicooker

de Dya Daniela Andrei in Prajituri, 11 Noi 2013 | 5174 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 30 g unt
  • o cana cu zahar
  • 50 g cacao
  • 200 ml lapte
  • 4 oua mari
  • o cana cu faina
  • 1 plic cu praf de copt
  • crema de ciocolata (glazura)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Negresa - Philips multicooker:

Intr-o craticioara, la foc potrivit, punem untul impreuna cu zaharul, laptele si cacaoa. Omogenizam compozitia si amestecam ocazional pentru a nu se arde. O lasam sa dea in clocot de cateva ori, dupa care oprim focul si o lasam la racit. Adaugam apoi galbenusurile, faina si praful de copt. Amestecam usor si incoporam albusurile batute spuma. Compozitia omogenizata o turnam in vasul uns cu ulei si setam din MENU functia BAKE, la o temperatura de 150 de grade, pentru 45-50 de minute. Dupa coacere, lasam prajitura sa se raceasca treptat, adaugam glazura de ciocolata si o servim cu pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Negresa - Philips multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (25)

Lau 1

12.11.2013, 09:16

Rocsi 1

12.11.2013, 11:30

Buna!

Dya Daniela Andrei 1

12.11.2013, 19:54

Va multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Oana

8060 puncte

AlexTeacher

7030 puncte

Rocsi

6130 puncte

AnaDavid

5540 puncte

Constelatialeu

5390 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Gogonele murate in saramura
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura negresa pufoasa