Șnițele de porc

de robert_b in Porc, 1 Mai 2015 | 2395 vizualizari

 

Sunt super bune! Ador snitelele!
Va invit sa le pregatiti si voi! :)

 

INGREDIENTE

  • 550 g muschiulet de porc
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Șnițele de porc:

Incepem cu muschiuletul, care trebuie foarte bine curatat de pielite. Taiem bucati mai grosute din muschiulet, si le batem bine pe ambele parti (cu ciocanul pentru snitele). Apoi asezonam cu sare si piper fiecare bucatica de muschi,pe ambele parti. Intr-o farfurie punem faina,iar ouale le batem intr-un castronas. Dam fiecare bucata prin faina,ou,faina. Intr-o tigaie adaugam vreo 80 de ml de ulei. Lasam pana se incinge bine uleiul,si adaugam snitelele, pe rand.

Cand s-au rumenit, le intoarcem si le mai prajim si pe cealalta parte pana ce devin rumene.

Le scoatem pe servetele de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei si le servim calde alaturi de o salata prospata! :)

       

TIPS-URI

1

Puteti sa le dati prin faina,ou,pesmet

2

Puteti sa le prajiti in untura

Daca ti-a placut reteta noastra "Șnițele de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Rocsi 1

02.05.2015, 21:33

Sunt bune, bune!

dantes 1

04.05.2015, 09:14

Bune!

mirela0911 1

04.05.2015, 15:11

Si noua ne plac!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

Piept de pui marinat cu rozmarin, sub capac

pe 20.09 la 23:31

Crap prajit, marinat in lapte

pe 20.09 la 18:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Zacusca cu bureti
  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de vara, de rosii cu galuste

pe 20.09 la 23:51

Piept de pui marinat cu rozmarin, sub capac

pe 20.09 la 23:31

Crap prajit, marinat in lapte

pe 20.09 la 18:37

RETETA RECOMANDATA
Snitel vienez