Șnițele de porc

de robert_b in Porc, 1 Mai 2015 | 3479 vizualizari

 

Sunt super bune! Ador snitelele!
Va invit sa le pregatiti si voi! :)

 

INGREDIENTE

  • 550 g muschiulet de porc
  • 2 oua
  • 150 g faina
  • sare, piper
  • ulei pentru prajit
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Șnițele de porc:

Incepem cu muschiuletul, care trebuie foarte bine curatat de pielite. Taiem bucati mai grosute din muschiulet, si le batem bine pe ambele parti (cu ciocanul pentru snitele). Apoi asezonam cu sare si piper fiecare bucatica de muschi,pe ambele parti. Intr-o farfurie punem faina,iar ouale le batem intr-un castronas. Dam fiecare bucata prin faina,ou,faina. Intr-o tigaie adaugam vreo 80 de ml de ulei. Lasam pana se incinge bine uleiul,si adaugam snitelele, pe rand.

Cand s-au rumenit, le intoarcem si le mai prajim si pe cealalta parte pana ce devin rumene.

Le scoatem pe servetele de bucatarie, pentru a absorbi excesul de ulei si le servim calde alaturi de o salata prospata! :)

       

TIPS-URI

1

Puteti sa le dati prin faina,ou,pesmet

2

Puteti sa le prajiti in untura

Daca ti-a placut reteta noastra "Șnițele de porc" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta clasica de snitele de porc cu ou si pesmet