Noodles cu Perisoare Aromate

de dentistutza in Paste, 7 Iun 2011 | 1856 vizualizari

 

Pe principiul 2 in 1...paste si carne la un loc.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr. carne de vitel tocata
  • 1 ceapa
  • 300 ml. pasta tomate
  • 2 oua
  • sare, piper
  • 2 lingurite coaja rasa de lamaie
  • cimbrisor uscat
  • 1/3 pachet noodles cu ou
  • ulei de masline
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Noodles cu Perisoare Aromate:

Ceapa tocata fin se caleste in 4-5 linguri ulei pana se inmoaie bine. Se amesteca apoi cu carnea, ouale ,coaja rasa de lamaie si condimentele si se formeaza perisoare cat o nuca care se prajesc cateva minute.


Din pasta de rosii cu 250 ml apa, sare,cimbrisor si piper se fierbe un sosulet in care se pun perisoarele prajite.


Noodlesii se fierb 2 min. in apa clocotita cu putina sare, se clatesc in sita sub jet de apa rece si se adauga peste sosul cu chiftelute. Se gusta pt. a potrivii mirodeniile se mai da un clocot-doua si e gata pt. servit.

 

TIPS-URI

1

in loc de cimbrisor se poate adauga oregano sau busuioc sau coriandru in functie de gustul fiecaruia.

Daca ti-a placut reteta noastra "Noodles cu Perisoare Aromate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

MIUTA 1

08.06.2011, 11:36

ionela2682 1

08.06.2011, 20:40

mamaieelena 1

10.06.2011, 08:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert rulouri cu visine

de Rocsi 9

ieri la 19:18

Limba soacrei

ieri la 19:05

Desert iaurt inghetat din doar 4 ingrediente pe care sigur le aveti in casa

de Meea 4

ieri la 18:32

Aperitiv cu castraveti si crema de branza

ieri la 12:58

RETETA RECOMANDATA
Spaghete cu ton si lamaie