O negresa minunata si 1 an de Bucataras

de CameliaR in Dulciuri, 27 Aug 2016 | 4575 vizualizari

 

Am facut 1 an de Bucataras si m-am gandit sa va aduc o prajiturica minunata. Imi aduc aminte cu drag prima zi cand am intrat pe acest site si totul mi se parea atat de strain. Acum acest site a devenit un cerc minunat de oameni frumosi in care am fost primita cu bratele dschise. M-am intalnit cu bucatarasi minunati care mi-au placut de la prima intalnire. Am fost incantata de veselia si starea de bine pe care ti-o ofera. Ma bucur enorm ca am reusit sa intru si eu in aceasta familie frumoasa si sper sa pot fi alaturi de voi mult timp de acum incolo. 

 

INGREDIENTE

  • 200 g zahar
  • 4 oua
  • 45 g cacao
  • 85 g chipsuri de ciocolata
  • 2 linguri dulceata de visine
  • 100 ml ulei
  • 1 varf de sare
  • 1 esenta de vanilie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA O negresa minunata si 1 an de Bucataras:

Intr-un vas punem ouale, zaharul si varful de sare si le mixam pana isi dubleaza volumul si se deschid la culoare. Adaugam uleiul treptat si mixam la viteaza mica pana cand se incorporeaza perfect in amestecul de oua. Adaugam chipsurile de ciocolata si esenta de vanilie. Mixam. Adaugam si cele 2 linguri de dulceata de visine. Mixam. Cernem cacaoa intr-un vas, iar apoi adaugam cate 1 lingura si o incorporam in aluat. Procedam astfel pana terminam de incorporat toata cacaoa. Tapetam o tava cu hartie de copt. Turnam aluatul in tava si il lasam in cuptor preincalzit timp de 20 de minute la 175 grade C. Introducem o scobitoare ca sa verificam aluatul daca este copt. Lasam prajitura sa se raceasca complet iar apoi o introducem in congelator pentru 20 de minute. Soatem prajitura din congelator si putem sa o taiem. Prajitura se tine in frigider. Noi am mancat-o cu dulceata de visine deasupra si topping de ciocolata. Este o minunatie!

Daca ti-a placut reteta noastra "O negresa minunata si 1 an de Bucataras" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (29)

mirela0911 1

03.09.2016, 19:46

La cat mai multi ani alaturi de noi!

CameliaR 1

03.09.2016, 20:16

Multumesc!

Panacris 1

17.01.2020, 15:28

Cum de am ratat bunăciunea asta? ? :S La mulți ani!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu ciocolata