Ochiuri cu cascaval

de Lau in Vita, 21 Iun 2014 | 1069 vizualizari

 

Multumesc Gaby pentru reteta,o reteta simpla dar foarte buna,am modificat putin reteta,

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 500 ml lapte
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri unt
  • sare
  • piper
  • nucsoara
  • 140 g cascaval
  • patrunjel verde
  • 2 felii pulpa de vita (pregatita la grill)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ochiuri cu cascaval:

Intr-o cratita adaugam 2 l de apa, putina sare si 3 linguri otet, punem la foc. Ouale le spargem pe rand intr-un bol si adaugam in apa care fierbe, lasam sa fiarba 3 minute. Le scoatem si le asezam intr-un vas termorezistent uns cu unt.


Intre timp, cat fierbe apa pregatim sosul Bechamel: intr-o cratita adaugam untul, cand s-a topit adaugam faina si amestecam. Lasam cca 2 minute pe foc dupa care luam cratita de pe foc si adaugam treptat laptele amestecand continuu ca sa nu faca cocoloase


Punem vasul din nou pe foc si amestecam pana ce se ingroasa sosul, potrivim de sare, piper,nucsoara dupa gust, adaugam jumatate de cascaval dat prin razatoare, putin patrunjel verde tocat marunt si amestecam


Adaugam bucatile de carne in tava, sosul pregatit si deasupra adaugam restul de cascaval ras


Dam la cuptorul incalzit pana se rumeneste frumos deasupra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ochiuri cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Lau 1

21.06.2014, 21:49

Rocsi 1

21.06.2014, 22:24

Super!

Lau 1

22.06.2014, 14:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv oua cu branza de burduf si bulion