Olive-Cheesy Bread

de LeBlogPiquant in Aperitive / Garnituri, 15 Noi 2010 | 2529 vizualizari

 

Va spun - painea asta e delicioasa. E crocanta, aromata, delcioasa. Si, on top of that, extraordinar de simplu de facut - numai buna pentru a servi o hoarda de musafiri pofticiosi, sau pentru un pranz pe fuga, alaturi de o salata verde. Da, e drept ca nu e tocmai saraca in calorii, dar cateodata e fun sa fii mai rebel!

 

INGREDIENTE

  • 200g de masline negre, fara samburi,
  • 150 de masline verzi (eu am folosit masline umplute cu ardei),
  • 2 cepe verzi tocate,
  • cascaval ras - cam 200g,
  • 2 linguri de smantana,
  • 50g unt, la temperarura camerei.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Olive-Cheesy Bread:

Am tocat maslinele si ceapa verde. Am amestecat untul cu smantana intr-un bol, am adaugat maslinele, ceapa si cascavalul ras + pic de piper. Am taiat o bagheta in 3 bucati, apoi pe fiecare din ele le-am taiat pe lung, apoi le-am uns cu umplutura de masline, si la cuptor cu ele pentru 20 de minute - la foc mediu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Olive-Cheesy Bread" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (7)

LeBlogPiquant 1

16.11.2010, 15:11

Sa stiti ca e delicioasa

mena29 1

16.11.2010, 15:28

buna,buna

tanyapatap 1

29.11.2010, 20:12

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

4835 puncte

anuta

3074 puncte

lucy2002

3048 puncte

simona72

2347 puncte

 Adi

1900 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bulgur cu midii, caracatita si ceapa verde

ieri la 21:07

Bulgur cu ciuperci si porumb marinat

ieri la 20:17

Gogosi cu iaurt

ieri la 14:27

Ciorba de perisoare din pasare, acrita cu corcoduse

de anuta 1

ieri la 12:10

RETETA RECOMANDATA
Ciuperci umplute la cuptor