Omleta cu ardei si ceapa

de babi5 in Aperitive / Garnituri, 9 Dec 2014 | 5359 vizualizari

 

Un mic dejun consistent si rapid de preparat.Sunt convinsa caci cu totii stiti sa o preparati dar o reteta in plus nu strica.

 

INGREDIENTE

  • 2 oua (eu am folosit si un albus)
  • 1 felie de ardei rosu gras
  • 1 ceapa mica
  • sare
  • piper
  • 2 linguri lapte
  • 1 rosie pentru decor
  • 2 linguri ulei
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ardei si ceapa:

Ardeiul, ceapa se curata, se spala si se toaca marunt, ouale se spala, se sparg si se bat impreuna cu laptele, sare si piper.

Intr-o tigaie de teflon sau ceramica punem la prajit impreuna cu uleiul ceapa si ardeiul, lasam sa se caleasca pana devine usor sticloasa, apoi adaugam oul batut. Lasam sa se rumeneasca bine pe o parte apoi intoarcem cu grija cu o paleta pe cealalalta parte. O impaturim in doua sau o rulam, o asezam pe un platou, asezonam cu felii de rosii.

Pofta buna.

TIPS-URI

1

Se poate servi si muraturi langa

2

Cine doreste poate rade deasupra parmezan sau telemea

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ardei si ceapa" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Langosi cu branza si smantana