Omleta cu cartofi, branza si marar

de Andra_Constantinescu in Aperitive / Garnituri, 10 Noi 2015 | 732 vizualizari

 

Pentru "Saptamana barbatilor care gatesc" va prezint o omleta, care se face foarte repede daca aveti cartofii fierti de seara.

 

INGREDIENTE

  • 200 g cartofi fierti in coaja si raciti;
  • o lingura ulei de masline;
  • 3 oua;
  • 50 g branza de vaca;
  • un fir de marar;
  • sare.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu cartofi, branza si marar:

Ouale se bat intr-un castron cu un praf de sare, apoi se adauga branza data pe razatoarea mare si un fir de marar verde, spalat si tocat, si se amesteca.


Cartofii fierti se curata de coaja, se clatesc cu apa rece si se taie cubulete.


Intr-o tigaie se pune uleiul de masline, apoi cartofii cu putina sare. Se prajesc pana cand capata o crusta maronie, mestecand din cand in cand prin ei. Se toarna compozitia din castron si se amesteca totul energic pana cand sunt ouale gata, apoi se poate servi omleta.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu cartofi, branza si marar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Rocsi 1

10.11.2015, 21:05

miki_a 1

11.11.2015, 10:00

Una din cele mai bune omlete!

Gherca Daniela 1

11.11.2015, 14:01

buna omleta!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tortilla de patatas