Omleta cu ceapa verde,bacon si polenta (mamaliga )

de Aurelia 07_07 in Aperitive / Garnituri, 30 Oct 2013 | 4488 vizualizari

 

O combinatie de gusturi excelenta.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente omleta:
  • 2 oua proaspete
  • 100 gr. bacon
  • 2 cepe verzi
  • sare
  • piper
  • 20 gr. branza rasa
  • 1 lingura smantana
  • Ingrediente polenta (mamaliga)
  • 1/2 litru de lapte
  • 1/2 lingurita sare
  • 15 gr.unt
  • 125 gr. malai grisat
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ceapa verde,bacon si polenta (mamaliga ):

Mod de preparare omleta:

Intr-o tigaie prajim feliile de bacon pe ambele parti ,pana devin maroniu deschis.

Dupa ce s-au prajit, le punem separat pe farfurie.

Separat ouale, smantana,sarea ,piperul si ceapa verde, le amestecam cu furculita si le turnam la prajit,in tigaia in care am prajit si baconul.

Cand este gata ,se pune  pe farfurie langa bacon si deasupra presaram branza rasa .

Se poate servi cu polenta (mamaliga ).

Mod de preparare polenta (mamaliga)

Intr-o oala de doi litri ,punem laptele la fiert,sarea si untul.

Cand incepe sa fiarba ,adaugam in ploaie faina de malai.

Dupa ce am adaugat faina si da din nou in clocot,lasam sa fiarba la foc minim aproximativ 5-6 minute amestecand continuu sa nu se faca cocoloase.

 

 



TIPS-URI

1

Omleta impreuna cu polenta (mamaliga) se poate servi cu salata de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ceapa verde,bacon si polenta (mamaliga )" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu crema de vanilie, reteta simpla si rapida

de Miha 9

la 13:46

Rețetă gustoasă de post: Sote de conopidă cu ciuperci

ieri la 19:36

Reteta de Muschiulet de porc in crusta aromata - un deliciu crocant si sanatos

de Miha 9

ieri la 18:53

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cascaval si chimen