Omleta cu ciuperci

de Oana in Aperitive / Garnituri, 18 Noi 2011 | 2248 vizualizari

 

Mic dejun rapid si satios, tare, tare gustos!

 

INGREDIENTE

  • 100 g ciuperci proaspete
  • 3 oua
  • 50 g branza telemea
  • 1 lingura cu marar proaspat tocat fin
  • piper
  • 1 lingura ulei de masline
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci:

Se incinge uleiul intr-o tigaie teflonata, se adauga ciupercile feliate si se lasa 1 minut la inmuiat. Ouale se bat bine, se adauga telemeaua rasa, mararul tocat si putin piper. Se rastoarna ouale peste ciupercile din tigaie si se lasa la foc mic pana se incheaga, se intoarce omleta si pe partea cealalta. Intre timp se pregatesc 4 felii toast prajite, se garnisesc cu rucolla sau cu salata verde, iar deasupra se aseaza cate o bucata de omleta. Se serveste alaturi de rosii cherry si bacon.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mirela0911 1

18.11.2011, 22:43

MIUTA 1

18.11.2011, 23:12

Super buna

mihaelar63 1

20.11.2011, 00:50

Frumoasa prezentare
Iti vine sa-mananci din ochi

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecei cu branza