Omleta cu ciuperci si cascaval

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 30 Dec 2010 | 2889 vizualizari

 

in forma de silicon margareta de la Decorix :)

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura cu varf de ciuperci usor calite,
  • 30 g cascaval bucatele mici,
  • 3 oua batute bine,
  • rasnita cu piper si lamaie kotanyi,
  • 1 praf de sare,
  • cateva feliute de kaizer.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu ciuperci si cascaval:

Deea harnicuta a batut ouale, apoi a rasnit piperul in ele, am dat si un praf de sare, am uns cu unt o tava de silicon margareta, am asezat ciupercile si kaizrul pe fundul tavii si am turnat ouale batute cu piper si cascaval deasupra. Bagam la cuptorul incins cateva minute si gata! Servim cu ketchup si voie buna! La servire mai puteti rasni piper iar precum Deea mea!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu ciuperci si cascaval" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

kamy 1

05.01.2011, 13:14

ce dragalase si Dea si omleta 5f

epurasha2bb 1

12.01.2011, 14:22

multumim!

mihaelar63 1

18.01.2011, 10:15

Foarte ingenios pup frumusetea mica

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi frantuzesti