Omleta cu jumari, ceapa rosie si paine toast

de merisor in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2013 | 783 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 4-5 jumari
  • 1 ceapa rosie, micuta
  • 1 varf de lingurita cu sare
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita lapte
  • 1 felie paine toast cu secara
  • 2-3 picaturi de ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu jumari, ceapa rosie si paine toast:

Batem ouale, intr-un bol, cu putina sare.

Adaugam o lingurita de mustar si una de lapte si omogenizam.

Tocam ceapa solzisori.

Taiem felia de paine in patru parti.

Ungem o tigaie antiaderenta cu putin ulei de masline si asezam in ea ceapa, jumarile si painea.

Punem tigaia pe foc mediu si o lasam cateva secunde sa se incinga uleiul.

Nu trebuie sa se caleasca ceapa!

Adaugam ouale batute peste ingredientele din tigaie.

Lasam 1 minut sa se prajeasca omleta pe o parte, apoi o intoarcem usor cu o spatula de lemn, pe partea cealalta si mai lasam aproape un minut pe foc, dupa care o rasturnam pe platou.

Servim alaturi de rosii cherry, apoi bem o cana de iaurt(optional).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu jumari, ceapa rosie si paine toast" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Omleta cu jumari, ceapa rosie si paine toast-0
Omleta cu jumari, ceapa rosie si paine toast-1
Omleta cu jumari, ceapa rosie si paine toast-2
Omleta cu jumari, ceapa rosie si paine toast-3
Omleta cu jumari, ceapa rosie si paine toast-4

COMENTARII (29)

nadea68

nadea68 1

10.12.2013, 21:35

ella 87

ella 87 1

11.12.2013, 00:05

bun pt maine dimi

 Krystyan  Trendy

Krystyan Trendy 1

11.12.2013, 11:50

O bunatate !

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostoli cu cacao si nutella

de Rux 9

Crostoli cu cacao...

ieri la 22:36

Chec cu lamaie, alune, nuci si glazura

de Rocsi 9

Chec cu lamaie,...

ieri la 20:26

Cornulete cu untura si gem

de Aletta 4

Cornulete cu...

ieri la 20:05

Budinca de cozonac panettone

Budinca de...

ieri la 19:53