Omleta cu jumari, ceapa rosie si paine toast

de merisor in Aperitive / Garnituri, 10 Dec 2013 | 961 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 4-5 jumari
  • 1 ceapa rosie, micuta
  • 1 varf de lingurita cu sare
  • 1 lingurita mustar
  • 1 lingurita lapte
  • 1 felie paine toast cu secara
  • 2-3 picaturi de ulei de masline
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu jumari, ceapa rosie si paine toast:

Batem ouale, intr-un bol, cu putina sare.


Adaugam o lingurita de mustar si una de lapte si omogenizam.


Tocam ceapa solzisori.


Taiem felia de paine in patru parti.


Ungem o tigaie antiaderenta cu putin ulei de masline si asezam in ea ceapa, jumarile si painea.


Punem tigaia pe foc mediu si o lasam cateva secunde sa se incinga uleiul.


Nu trebuie sa se caleasca ceapa!


Adaugam ouale batute peste ingredientele din tigaie.


Lasam 1 minut sa se prajeasca omleta pe o parte, apoi o intoarcem usor cu o spatula de lemn, pe partea cealalta si mai lasam aproape un minut pe foc, dupa care o rasturnam pe platou.


Servim alaturi de rosii cherry, apoi bem o cana de iaurt(optional).

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu jumari, ceapa rosie si paine toast" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 13 %
389.99 lei
339.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

nadea68 1

10.12.2013, 21:35

ella 87 1

11.12.2013, 00:05

bun pt maine dimi

Krystyan Trendy 1

11.12.2013, 11:50

O bunatate !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Saratele cu branza si chimen