Omleta cu malai

de Dya Daniela Andrei in Aperitive / Garnituri, 15 Aug 2014 | 1313 vizualizari

 

Reteta aceasta am vazut-o la Claudia si mi s-a parut interesanta, astfel ca am incercat-o si eu astazi. Nu imi pare rau pentru alegere, mi-a placut mult!

 

INGREDIENTE

  • 4 oua proaspete, de curte
  • 3-4 linguri cu malai
  • un ardei capia rosu (potrivit)
  • cateva fire de patrunjel verde
  • sare si ardei iute pudra dupa gust
  • 2 felii de cascaval (cuburi)
  • 2 lingurite cu ulei
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu malai:

In vasul cooker-ului punem cele 2 lingurite cu ulei si malaiul. Selectam programul FRY pentru 5 minute, amestecand usor.


Taiem ardeiul in cubulete mici si tocam patrunjelul, le punem peste malaiul rumen si le calim 1-2 minute.


Batem ouale spuma impreuna cu sarea si ardeiul pudra dupa gust, le adaugam in vasul cooker-ului si selectam programul BAKE la 120 de grade, pentru 10-15 minute aproximativ.


Dupa finalizarea programului adaugam cuburile de cascaval.


Servim omleta calda, optional cu salata de rosii. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu malai" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Valclaudia 1

24.08.2014, 22:02

Dyuta, cat ma bucur ca ai ales sa incerci reteta mea! Abia acum am vazut postarea ta! Gand drag....

Dya Daniela Andrei 1

25.08.2014, 09:10

tanyapatap 1

24.12.2014, 18:21

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Rulada din omleta