Omleta cu patrunjel si smantana

de Pasiune pentru bucatarie in Aperitive / Garnituri, 6 Mar 2011 | 3474 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • Sare,piper
  • 2-3 linguri apa minerala
  • 2 linguri smantana
  • Patrunjel tocat
  • 1 varf de cutit praf de copt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu patrunjel si smantana:

Ouale se bat cu sare si piper,apoi se adauga apa minerala,smantana,patrunjelul si praful de copt si se omogenizeaza.

 O tava se incinge,se stropeste cu putin ulei si se toarna ouale batute.Cand este gata pe o parte,se rastoarna pe o farfurie si apoi se pune in tigaie,pe cealalta parte.

Se serveste calda.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu patrunjel si smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Omleta cu patrunjel si smantana-0
Omleta cu patrunjel si smantana-1
Omleta cu patrunjel si smantana-2
Omleta cu patrunjel si smantana-3
Omleta cu patrunjel si smantana-4
Omleta cu patrunjel si smantana-5

COMENTARII (14)

mamaieelena

mamaieelena 1

07.03.2011, 14:24

buna

bettyC

bettyC 1

13.03.2011, 12:50

mm vreau si eu

reisnaor_2006

reisnaor_2006 1

01.10.2014, 09:04

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!