Omleta cu sunca la cuptor

de marcela1979 in Aperitive / Garnituri, 21 Apr 2016 | 1204 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 gr branza de vaca
  • 300 gr sunca de porc
  • 7 oua de prepelita
  • sare
  • 2 lg branza quark
  • 1 legatura marar verde
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta cu sunca la cuptor:

Se sparg ouale si se bat cu telul sau cu o furculita. Se adauga branza de vaca maruntita si sunca de porc taiata cubulete. Se mai pun 2 lg de bbranza quark,se adauga sare si piper si se mai adauga mararul verde tocat marunt. Se amesteca toate si se pune compozitia in forme. Se da la cuptorul preincalzit pana se coace omleta. Cand este gata se scoate din cuptor, apoi se scoate din forme si se serveste .

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta cu sunca la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multi Trimmer 8 in 1

- 20 %
189.99 lei
151.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

mamaieelena 1

22.04.2016, 09:04

elucubratiiculinare 1

24.04.2016, 08:49

ce dragalase

marcela1979 1

25.04.2016, 12:24

Multumesc!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Carnaciori de bere in aluat