Omleta la cuptor cu ingrediente de la gratar

de Merisor in Aperitive / Garnituri, 16 Iul 2013 | 3136 vizualizari

 

Cum in week-end am pregatit un gratar cu de toate si nu am reusit sa mancam tot, am transformat ce a mai ramas intr-o omleta pe care o servim la micul dejun.

 

INGREDIENTE

  • 2 bucati ceafa de porc
  • 2 carnati semiafumati
  • 4 mici
  • 4 ciuperci
  • 1 ceapa
  • 4 oua
  • 200 ml iaurt de tara
  • 5 linguri faina
  • 1/2 plic praf de copt
  • piper
  • sare
  • 100 gr cascaval Delaco afumat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta la cuptor cu ingrediente de la gratar:

Batem ouale cu putina sare, adaugam iaurtul si faina amestecata cu praful de copt.

Taiem ingredientele de la gratar in felii subtirele.

Ceapa taiata solzisori o calim in putin ulei si adaugam ciupercile taiate.

Amestecam si celelalte ingrediente de la gratar, apoi adaugam aluatul peste ele.

Ungem o tava cu putin ulei si turnam budinca in ea. Omogenizam si dam la cuptor pentru 25 minute la 180 grade. 

Cu 5 minute inainte de stingerea cuptorului, presaram deasupra cascaval ras.

Noi  am servit cu ketchup dulce.

Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta la cuptor cu ingrediente de la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

Merisor 1

16.07.2013, 21:49

- Andreea - 1

17.07.2013, 21:37

Laura...de cand tot zic ca vreau si eu acasa la Meri....

Rahela Velicu 1

08.08.2016, 16:40

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Musaca de cartofi si dovlecei