Omleta plangacioasa

de kamy in Aperitive / Garnituri, 28 Oct 2010 | 1526 vizualizari

 

cand taiam ceapa si lacrimile mi se adunau in barba,m-am gandit la denumire

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa potrivita
  • 3 oua
  • cascaval(optional)
  • apa minerala gazoasa
  • ulei
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Omleta plangacioasa:

Punem o tabla peste ochiul de aragaz unde asezam tigaia.


Se taie ceapa marunt si se pune la calit in 2-3 lg.ulei pana se inmoaie bine.Separat batem ouale cu sare,piper si cca.25 ml apa minerala dupa care la adaugam peste ceapa,amestecam si punem un capac lasand sa se faca omleta la foc ff mic.Cand e facuta in partea de jos,o intoarcem cu o paleta si o mai lasam 1 min.O scoatem pe o farfurie radem cascaval peste si o servim cu castraveti murati sau orice alta muratura...dupa preferinte.


Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Omleta plangacioasa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

kamy 1

28.10.2010, 13:43

postavarule.....

nadina73 1

29.10.2010, 02:00

kamy vreau si eu o plangacioasa

kamy 1

29.10.2010, 14:58

nici urma nu mai e de ea....ms

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv icre de fasole