Orange Cheesecake

de mirela0911 in Torturi, 9 Dec 2014 | 1404 vizualizari

 

Și se făcură 4 ani de când sunt alături de voi, o gașcă tare faină, însă cel mai mult mă bucur că am reușit să cunosc pe câțiva dintre bucatarasi si live! Mulțumesc că există Bucataras si bucatarasi! :-* >:D

 

INGREDIENTE

  • 150 g biscuiți cu cacao
  • 2 lg zahăr
  • 75 g margarina Rama mit butter
  • 900 g brânză cremoasă
  • 200 g zahăr
  • sucul de la o portocală
  • 2-3 lgt coajă rasă de portocale
  • 3 ouă mari
  • 100 g ciocolata Milka 55% cacao
  • 100 ml frișcă lichidă
  • 1 lg margarina Rama mit butter
  • portocale și clementine pt decor
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orange Cheesecake:

Se zdrobesc biscuiții la robot, se amestecă cu zaharul și cu margarina topită. Se toarnă compoziția într-o tavă rotundă cu pereții detașabili și se apasă bine cu o lingură sau un pahar. Se lasă deoparte.


Brânza se mixează bine cu zahărul până ce acesta se dizolvă, se adaugă ouăle pe rând mixând bine după fiecare, iar la final se pune sucul de la o portocală stoarsa si coaja rasă de portocala. Se omogenizează bine după care se toarnă peste blatul de biscuiți. Se da la cuptorul preîncălzit la 160 de grade și se coace pt 60-65 de minute. Se scoate din cuptor și se lasă să se răcească bine.


Ciocolata ruptă bucățele se pune la foc împreună cu frișca lichidă și margarina. Se amestecă continuu până ce se topește ciocolata (a nu fierbe). Se omogenizează, se răcește puțin după care se toarnă peste brânză. Se decorează cu felii de portocale și clementine trase pe jumătate în ciocolată (sau după imaginația fiecaruia), iar pe margine am pus firicele de coajă de portocale.


Se da la frigider pt cel puțin 2 ore, apoi se servește cu plăcere.


Poftă bună!

 

TIPS-URI

1

În loc portocale se poate opta pt ce fel de fructe va plac.

2

Biscuiții pot fi și simpli, nu cu cacao.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orange Cheesecake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Valclaudia 1

09.12.2014, 22:32

Arata excelent!

reisnaor_2006 1

11.12.2014, 12:02

babi5 1

11.12.2014, 15:49

Inca un like

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Evantai cu legume
  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cremos