Orez basmati cu ardei colorati

de Constelatialeu in Mancaruri de post, 21 Aug 2013 | 1817 vizualizari

 

Ce sa zic, si-n concediu se mananca,asa ca n-am stat degeaba.......

 

INGREDIENTE

  • 2 cani orez basmati
  • 5 cani apa
  • 3 bucati ardei gras rosu, verde si galben
  • 15 bucati baby morcov
  • 1 ceapa mare rosie
  • 1 cub delicat gust de gaina
  • ulei pentru calit
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez basmati cu ardei colorati:

Spalam bine orezul si-l punem la fiert, la foc domol. Cat fierbe orezul pregatim legumele. Taiem ardeiul cubulete, ceapa marunt, morcovul in rondele mici. Toate legumele le punem la calit in tigaia cu ulei incins, se adauga putina sare si se pune un capac peste tigaie sa se inabuse. Cand sunt gata legumele le adaugam peste orezul deja fiert.


Se poate servi atat cald cat si rece.Noi l-am sevit cu niste pulpe de pui imbracate in mustar.

 

TIPS-URI

1

folosim aceaiasi cana si pentru a masura orezul si a masura apa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez basmati cu ardei colorati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

ianculubita 1

22.08.2013, 12:05

buuuun

simona72 1

22.08.2013, 18:17

Minunat, cu asa orez nu mai am nevoie de carne!!

Valclaudia 1

22.08.2013, 23:40

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf bulgaresc