Orez basmati cu peste alb file

de horia in Peste, 31 Iul 2011 | 6956 vizualizari

 

Va prezint o mancare,rapida, simpla si sanatoasa,pe care am facut-o azi.O combinatie perfecta pentru pranz sau cina,la indemana oricui.


VA DORESC POFTA BUNA!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. peste alb
  • 200g. orez basmati
  • faina speciala pentru peste
  • sare
  • delikat
  • rosii
  • o ceapa
  • 300ml. ulei de masline,pe care l-am folosit sa prajesc pestele
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez basmati cu peste alb file:

 Despre prepararea orezului am mai aratat intr-o reteta anterioara,asa ca nu mai are rost sa amintesc si aici.Retetele sunt identice,numai ca azi in loc sa adaug ardei italian,am adaugat rosii cherry.Va garantez ca este un deliciu.

Pestele eu l-am cumparat file.N-a trebuit decat sa-l spal putin,sa-l usuc intr-un servet curat,sa-l condimentez si sa-l prajesc.

In timpul care s-a fiert orezul,am prajit si pestele,asa ca am terminat ambele preparate odata.

 

VA DORESC POFTA BUNA !

TIPS-URI

1

Eu dupa ce prajesc pestele,il pun pe o hartie de bucatarie,care suge uleiul.

2

Este indicat ca la toate preparatele prajite ,sa folositi numai ulei de masline.

3

Pacat ca n-am avut patrunjel proaspat...mi-a mai ramas numai congelat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez basmati cu peste alb file" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

jolygina 1

04.09.2011, 17:43

chiar nu am mai facut si eu demult ,asa ca vreau si eu o portie

brunetica 1

27.11.2011, 15:49

super pozele ca si mancarea de asemenea

mihaelar63 1

29.11.2011, 23:38

Imi place pestele
Imi place orezul
Imi place prezentarea

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Rocsi

4715 puncte

mihaelar63

3140 puncte

Constelatialeu

2900 puncte

katty

2765 puncte

RODIMUR

2382 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
RETETA RECOMANDATA
Peste la cuptor