Orez basmati cu peste alb file

de horia in Peste, 31 Iul 2011 | 4321 vizualizari

 

Va prezint o mancare,rapida, simpla si sanatoasa,pe care am facut-o azi.O combinatie perfecta pentru pranz sau cina,la indemana oricui.


VA DORESC POFTA BUNA!

 

INGREDIENTE

  • 1 kg. peste alb
  • 200g. orez basmati
  • faina speciala pentru peste
  • sare
  • delikat
  • rosii
  • o ceapa
  • 300ml. ulei de masline,pe care l-am folosit sa prajesc pestele
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez basmati cu peste alb file:

Despre prepararea orezului am mai aratat intr-o reteta anterioara,asa ca nu mai are rost sa amintesc si aici.Retetele sunt identice,numai ca azi in loc sa adaug ardei italian,am adaugat rosii cherry.Va garantez ca este un deliciu.


Pestele eu l-am cumparat file.N-a trebuit decat sa-l spal putin,sa-l usuc intr-un servet curat,sa-l condimentez si sa-l prajesc.


In timpul care s-a fiert orezul,am prajit si pestele,asa ca am terminat ambele preparate odata.



VA DORESC POFTA BUNA !

 

TIPS-URI

1

Eu dupa ce prajesc pestele,il pun pe o hartie de bucatarie,care suge uleiul.

2

Este indicat ca la toate preparatele prajite ,sa folositi numai ulei de masline.

3

Pacat ca n-am avut patrunjel proaspat...mi-a mai ramas numai congelat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez basmati cu peste alb file" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (22)

jolygina 1

04.09.2011, 17:43

chiar nu am mai facut si eu demult ,asa ca vreau si eu o portie

brunetica 1

27.11.2011, 15:49

super pozele ca si mancarea de asemenea

mihaelar63 1

29.11.2011, 23:38

Imi place pestele
Imi place orezul
Imi place prezentarea

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Dorada cu malai la cuptor si garnitura de orez