Macrou in sos rosu cu masline

de alinutza1983 in Peste, 20 Ian 2013 | 2809 vizualizari

 

Parca la pranz ar merge niste peste, nu?

 

INGREDIENTE

  • 2 buc. Macrou
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 3-4 linguri bullion
  • 2 linguri ulei
  • 200 g masline negre
  • Sare
  • Piper
  • 100 g rosii cherry
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Macrou in sos rosu cu masline:


Curata ceapa si morcovul, apoi toaca ceapa marunt si morcovul taie-l rondele; asaza legumele intr-o tava cu putin ulei si da totul la cuptor circa 5 minute, pan ace legumele se rumenesc usor.


Intre timp, curate pestele de intestine, taie-I capul si coda si apoi portioneza-l in bucati potrivite. Condimenteaza pestele cu sare, piper, boia ( optional), apoi pune bucatile de macru in tava cu legume.


Toarna o cana de apa si da totul la cuptor, la foc mediu, circa 30 de minute; ai grija sa intorci pestele pe ambele parti. Adauga apoi bulionul si rosiile cherry si potriveste sosul obtinut de gust, adaugand sare si piper.


Da totul la cuptor inca 20 de minute, la foc mic. La final, adauga maslinele.


Serveste macroul imediat, cu verdeata proaspata deasupra.


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Macrou in sos rosu cu masline" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Panini Maker

- 32 %
249.99 lei
169.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

MotanLaOale 1

20.01.2013, 12:23

alinutza1983 1

20.01.2013, 14:33

Multumesc, dragilor!

Lau 1

20.01.2013, 18:12

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Macrou in sos de rosii