Orez bulgaresc

de violeta30 in Mancaruri de post, 27 Sep 2015 | 2297 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa mare
  • 1 gogosar rosu
  • 1/2 dovlecel
  • 4-5 rosii
  • 2 linguri de bulion
  • carne
  • 1 ceasca de orez
  • sare
  • condimente
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez bulgaresc:

Spalam, curatam ceapa si o taiem cubulete, dupa care o calim in ulei. Adaugam gogosarul, dovlecelul si apoi carnea taiata cubulete (eu am folosit carne de porc).


Rosiile le decojim, le taiem cuburi, le amestecam cu bulionul si o cescuta de apa si le adaugam peste legumele calite cu carnea. Potrivim de sare si condimente. Lasam sa fiarba bine.


Orezul se spala si se lasa in apa cam 10 minute. Scurgem apa si adaugam peste legume.


Dam focul mic si lasam sa fiarba cu capac. Daca a scazut lichidul, amestecam in vas. Este de preferat sa folosim un vas antiaderent. Cand s-a umflat orezul este gata.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez bulgaresc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Promo clipper set

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

Ksenya 1

29.09.2015, 09:59

Furculision 1

05.10.2015, 14:41

Eeeiiii ! Parca era vorba de retete de post...

violeta30 1

05.10.2015, 15:16

Furculision nu inteleg de ce nu le arhiveaza unde trebuie. Eu am bifat retete cu carne. Mai am o reteta cu carne pe care mi-a adaugat-o la dulciuri

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Risotto cu ciuperci si parmezan
  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

RETETA RECOMANDATA
Mancarica de fasole