Orez cu carne de porc

de noiinbucatarie in Porc, 29 Iun 2016 | 1955 vizualizari

 

Un orez foarte gustos facut cu colorant pentru paella. Reteta si aici- http://noiinbucatarie.ro/orez-cu-carne-de-porc/

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de porc
  • 200 g orez
  • 1 ceapa mare
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita de condiment pentru paella
  • patrunjel
  • sare
  • piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu carne de porc:

Mai intai punem uleiul la incins. Adaugam carnea de porc taiata in bucati de marimea dorita. Adaugam si ceapa tocata marunt si lasam la calit 10-12 minute, amestecand din cand in cand.

Adaugam 2 cani de apa si orezul si lasam la fiert amestecand din cand in cand. Adaugam sare, piper si condimentul pentru paella. Dupa aprox 35-40 de minute,orezul este fiert.

Presaram deasupra patrunjel tocat marunt.

Pofta buna!
 

TIPS-URI

1

Se fierbe la foc mic orezul

2

Carnea de porc o putem inlocui cu carne de pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

30.06.2016, 10:54

miki_a 1

30.06.2016, 17:36

Imi place mult culoarea! Mai exact, ce contine "condimentul" pentru paella?

Ancutsa 1

04.07.2016, 11:45

Imm, delicios!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Racituri (piftie) de porc