Orez cu chilli con carne

de Panacris in Mancaruri cu carne, 13 Sep 2012 | 2008 vizualizari

 

Daca tot am gatit international, am facut o combinatie intre mexic si japonia/china;)

 

INGREDIENTE

  • orez 200 g,
  • ulei de masline 50 ml,
  • chilli con carne 500 g,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu chilli con carne:

Orezul ales si spalat se pune la fiert in apa clocotica cu putina sare, cca. 15 minute, la foc mediu. Dupa ce s-a fiert se strecoara, se trece print-un jet de apa rece si se presara putin ulei de masline peste el.


Ptr chilli con carne vezi reteta aici (http://www.bucataras.ro/retete/chilli-con-carne-36006.html ).


La final se adauga orezul fiert si se mai lasa cca. 5 minute sa fiarba ptr a se impreuna gusturile.


Se serveste fierbinte cu gogosari murati. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu chilli con carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Panacris 1

14.09.2012, 21:49

Simo, mie imi place tare mult, numai e nevoie de paine si, ii mai taie iuteala

adry88 1

16.09.2012, 15:19

place

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciorba de burta

de Adi 4

ieri la 12:20

Sandvis Caprese

de RODIMUR 5

pe 22.06 la 23:15

Milkshake de piersici si banane

de vasimur 3

pe 22.06 la 18:35

Tortellini cu carne si legume

pe 22.06 la 14:43

Desert tort Anca

de Ancutsa 5

pe 22.06 la 11:46

RETETA RECOMANDATA
Legume mexicane cu pulpe de pui la ceaun