Orez cu chilli con carne

de Panacris in Mancaruri cu carne, 13 Sep 2012 | 1880 vizualizari

 

Daca tot am gatit international, am facut o combinatie intre mexic si japonia/china;)

 

INGREDIENTE

  • orez 200 g,
  • ulei de masline 50 ml,
  • chilli con carne 500 g,
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu chilli con carne:

Orezul ales si spalat se pune la fiert in apa clocotica cu putina sare, cca. 15 minute, la foc mediu. Dupa ce s-a fiert se strecoara, se trece print-un jet de apa rece si se presara putin ulei de masline peste el.


Ptr chilli con carne vezi reteta aici (http://www.bucataras.ro/retete/chilli-con-carne-36006.html ).


La final se adauga orezul fiert si se mai lasa cca. 5 minute sa fiarba ptr a se impreuna gusturile.


Se serveste fierbinte cu gogosari murati. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu chilli con carne" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Pro 180 Small

- 15 %
129.99 lei
110.49 lei

Aparat de vidare FFS005X

- 300 lei
1099.99 lei
799.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Panacris 1

14.09.2012, 21:49

Simo, mie imi place tare mult, numai e nevoie de paine si, ii mai taie iuteala

adry88 1

16.09.2012, 15:19

place

gaby_gabytza 1

16.09.2012, 23:23

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

katty

8550 puncte

Rocsi

6580 puncte

noiinbucatarie

3960 puncte

RODIMUR

3250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Legume mexicane cu pulpe de pui la ceaun