Varza cu ciolan afumat

de epurasha2bb in Mancaruri cu carne, 31 Mai 2010 | 4063 vizualizari

 

o mancare foarte gustoasa

 

INGREDIENTE

  • 2 verze acre
  • 1 ciolan afumat de porc
  • 4 linguri bulion
  • 1ceapa
  • 2 foi de dafin
  • marar verde
  • 2 graunti de usturoi
  • sare
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu ciolan afumat:

Se spala bine ciolanul de porc si soricul.Se lasa putin in apa.


Se spala varza si se toaca marunt.Se pune la fiert in apa cu ciolanul.


Separat calim ceapa tocata marunt cu putin bulion si pe la jumatea timpului de fierbere adaugam peste varza cu ciolan.


Se adauga sare si 2 foi de dafin spre sfarsit si se toaca feliute 2 graunti de usturoi si se adauga si ei.


Se serveste fierbinte (fiindca e grasa de la ciolan) si cu marar verde tocat fin.


e foarte gustoasa!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu ciolan afumat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

rivka 1

31.05.2010, 21:12

arata bine imi imaginez ca iti vine sa mananci(mai ales la aer curat) pana pleznesti si apoi te tarai in 4 labe in pat unde adormi instant pt vreo 2 ceasuri dar mama miaaaaaaa, cred ca dupa o portie te ingrasi i-me-diat urgent vreo 5 kile de la mancarea asta

nadina73 1

01.06.2010, 01:28

super buna si gustoasa 5 furcu

Dana Cristea - pusikmea 1

01.06.2010, 09:16

mama mama, la iarba verde!!!!super, dupa ce papi stai si cu burtica la soare

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Rata pe varza