Orez cu ciuperci

de ana in Mancaruri de post, 10 Mar 2011 | 5132 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • o telina potrivita cam 200 gr(merg si alte albituri)
  • 200 gr ciuperci
  • 1 cana de orez
  • ulei
  • sare,piper
  • patrunjel
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ciuperci:

Curatam si spalam ceapa,morcovul si albitura si le punem la fiert cu 4 cani de apa si cana de orez.Separat fierbem ciupercutele intregi.Nu le fierbem prea mult ,sa ramana usor crude.Cand sunt gata le punem in sita la scurs si le feliem.Cand orezul este aproape fiert adaugam ciupercutele si lasam sa fiarba pana este gata orezul.Scoatem legumele dupa ce s-au fierti si dam pe razatoare morcovul pe care-l calim in ulei.Acest ulei il scurgem in orez si amestecam bine.Asezonam cu sare si piper dupa gust.Patrunjelul il presaram deasupra .Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

goldielocks 1

11.03.2011, 20:41

O SA O INCERC SI EU,CA TOT SUNTEM IN POSTUL PASTELUI

nadina73 1

11.03.2011, 20:50

cu ciuperci portie dubla

oana_pisicutza16 1

12.04.2012, 00:01

foarte bun si orezul si ciupercile

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Orez cu morcovi si ciuperci (De post)