Orez cu ciuperci

de alba_zori in Mancaruri de post, 3 Dec 2012 | 2101 vizualizari

 

azi la pranz am pregatit acest orez foarte bun,a placut foarte mult barbatilor din casa,iubitul,cumnatul si socrul si mie mult,doar eu am bucatarit,si postez reteta tot din telefon cu speranta ca o scriu cu bine,sunt la spital deci treaza chiar daca sunt foarte obosita,tot scriu.

 

INGREDIENTE

  • 250 gr sau chiar 500 gr ciuperci daca avem
  • o ceapa rosie
  • un catel de usturoi
  • ulei de masline
  • o lingurita plina de unt
  • vin alb
  • apa fiarta cu rozmarin si dafin
  • un cubulet vegeta
  • 450 gr orez cu bob mare
  • patrunjel
  • parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu ciuperci:

pregatit in patru faze simple:


1. Am pus intr-o cratita incapatoare ceapa taiata marunt,usturoiul,uleiul de masline si am rozolit putin.


2. Am taiat ciuperci cubulete si am adaugat la cratita,ele au lasat putina apa in care s-au fiert.Intre timp am pus o alta cratita cu apa la fiert cu rozmarin si dafin.


3.Am cantarit orezul si adaugat la ciuperci,am pus si putin vin si am lasat sa se evaporeze.Am inlaturat catelul de usturoi.


4.Am amestecat mult si mereu cu telul adaugand apa ca sa nu se usuce pana s-a facut orezul.


Am condimentat cu sare,piper,unt,un knorr cubulet vegeta,parmezan ras si patrunjel taiat marunt.A fost gata de servit totul intr-o ora.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu ciuperci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Lau 1

04.12.2012, 21:00

portiadelumina 1

14.12.2012, 07:40

Deseori facem şi noi această combinaţie. Este rapidă, gustoasă şi sănătoasă. Plus că-i de post, iar în această perioadă este căutată.

alba_zori 1

14.12.2012, 08:43

multumesc mult,este foarte bun asa,m-au laudat cei din familie ca fac un orez bun eu,si nu-i usor,cei din familie sunt cei mai severi la complimentat se stie,deci ma bucur.asta e o siguranta ca puteti urma reteta mea cu toata increderea,o imbratisare calda

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu ciuperci