Orez cu creveti si midii

de Bya Ralu in Fructe de mare, 24 Sep 2012 | 3053 vizualizari

 

un gen de paella,dar mai altfel:))

 

INGREDIENTE

  • 1 cana de orez
  • 10 bucati de creveti
  • 100 g midii congelate
  • 1 ceasca vin rosu
  • ulei masline
  • 1 morcov
  • 1 cub maggi pui
  • busuioc,oregano,piper alb
Portii: 3
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu creveti si midii:

Orezul se spala si se pune intr-o tigaie cu putin ulei de masline, se caleste 2 minute si se adauga putina apa.


Intr-o oala separat punem morcovul intreg la fiert in apa cu sare si cubul maggi. Dupa ce a fiert morcovul se scoate si se lasa sa se raceasca. Supa formata se adauga putin cate putin in orez si se amesteca continuu. Morcovul se da pe razatoarea mica si se adauga peste orez. Intr-o tigaie punem crevetii decorticati si midiile in ulei de masline, adaugam busuioc uscat ,oregano ,piper si putina sare. Dupa cateva minute adaugam vinul rosu si putina apa, lasam putin sa se inabuseasca bine si adaugam totul peste orezul fiert. Se completeaza cu sare, piper si busuioc.


Se serveste cu muraturi

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu creveti si midii" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

Bya Ralu 1

24.09.2012, 23:19

multumesc tuturor!!!

elucubratiiculinare 1

28.09.2012, 18:37

delicioase fructele de mare

Bya Ralu 1

30.09.2012, 11:12

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

RETETA RECOMANDATA
Orez cu creveți