Orez cu fructe de mare si parmezan

de vero_closca in Fructe de mare, 28 Mar 2010 | 5741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g mix fructe de mare
  • o ceasca orez
  • 3 cesti supa de legume
  • o ceasca vin alb sec
  • 1 morcov
  • 2 fire ceapa verde
  • 1 ardei gras mare
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper alb
  • cateva fire de sofran
  • 100g parmezan ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu fructe de mare si parmezan:

Cureti, speli si tai legumele (ceapa in segmente de 1 cm, morcovul rondele si ardeiul fasii).


Pui uleiul intr-un wok sau o tigaie cu fundul gros si calesti intai cateii de usturoi, apoi pui pe rand celelalte legume. Dupa cateva minute adaugi mixul de fructe de mare si lasi sa se inmoaie putin apoi pui orezul spalat in mai multe ape si o ceasca de supa.


Amesteci mereu pana scade supa apoi adaugi inca o ceasca si repeti operatiunea,ultima fiind ceasca de vin.


Cand pui vinul adaugi,sare,piper si sofranul. Lasi sa scada si vinul,pui si parmezanul si poti servii alaturi de un pahar de vin alb.


POFTA MARE!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu fructe de mare si parmezan" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ultra Sonic Steam

- 31 %
799.99 lei
549.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (1)

Dana Cristea - pusikmea 1

28.03.2010, 18:08

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

RODIMUR

7980 puncte

Lau

Lau 9

7680 puncte

MotanLaOale

7660 puncte

mihaelar63

7160 puncte

mirela0911

5860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Saramura de peste
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Nasi Goreng-Stir-Fry de orez cu pui si creveti