Midii in sos scazut de smantana picant(reteta nr 500)

de Bya Ralu in Fructe de mare, 2 Sep 2013 | 2860 vizualizari

 

Dupa cum stiti eu ador midiile si crevetii ,asa ca mereu incerc cate ceva nou,sunt delicioase.Nici nu mi-am dat seama ca am 500 de retete:)) trebuia sa fie un dulce dar asta e:))la 1000=)))

 

INGREDIENTE

  • 200-300 g midii congelate
  • 2-3 catei de usturoi
  • 50 ml vin alb
  • 100 ml smantana lichida pentru gatit
  • frunze de busuioc
  • praf de ghimbir,boia dulce,fulgi de chilli,sare
  • 1 cub de unt
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Midii in sos scazut de smantana picant(reteta nr 500):

Se pun midiile congelate intr-o tigaie,adaugam condimentele,usturoiul taiat felii si untul si frunzele de busuioc si lasam la foc mic.


Se adauga vinul si se lasa sa patrunda gustul in midii.


Cand sunt aproape gata se adauga smantana lichida amestecand cu grija.


Se servesc calde cu paine prajita.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Midii in sos scazut de smantana picant(reteta nr 500)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 20 %
149.99 lei
119.99 lei

Panini Maker

- 40 %
249.99 lei
149.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

Bya Ralu 1

02.09.2013, 18:15

nadea

Lia_ 1

03.09.2013, 09:22

daca sunt si in vin, m-ai dat gata!

Bya Ralu 1

03.09.2013, 10:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Scoici cu vin alb si usturoi