Orez cu lapte

de carmenvlad in Dulciuri, 4 Iun 2011 | 2154 vizualizari

 

Un desert usor de facut si deosebit de gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte dulce
  • 250 g orez
  • 4 linguri de zahar
  • 2 pliculete de zahar vanilat Dr. Oetcker
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 1 praf de sare fina
  • Fulgi de ciocolata, scortisoara, caramel sau dulceata  pentru un gust si o aroma deosebita.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu lapte:

Se alege orezul, se spala bine si se pune la fiert impreuna cu 1 cana de apa si un praf de sare. Se lasa sa fiarba pana cand toata apa a fost absorbita de orez si apoi se adauga laptele dulce. Se fierbe orezul pana cand a scazut laptele amestecand din cand in cand pentru a nu se prinde de fundul vasului. Cand este aproape gata se adauga zaharul, coaja de lamaie si zaharul vanilat. Se mai fierbe putin si apoi se pune in cupe sau castroane. Se decoreaza dupa dorinta cu ciocolata, scortisoara, caramel sau dulceata. Se poate servi si simplu.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

carmenvlad 1

09.07.2011, 14:09

Vă mulţumesc mult şi doresc sa cer scuze pentru răspunsul întârziat. Am lipsit puţin de la întâlnirea cu voi şi v-am simţit lipsa mult de tot.

Cris2711 1

20.07.2011, 12:24

ce as fi fost si eu la tine cand le-ai pregatit,arata delicios toate felurile preparate

mihaelar63 1

03.10.2011, 00:08

Oricare bol , fara s-al aleg , l-as da gata

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mirela0911

7390 puncte

mihaelar63

6600 puncte

Constelatialeu

6540 puncte

Rocsi

5790 puncte

Rahela Velicu

5490 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Vinete impanate-reteta reinterpretata

de abetina 3

ieri la 22:25

Imam Bayildi - vinete umplute reinterpretate

de katty 6

ieri la 15:32

RETETA RECOMANDATA
Gomboti cu prune