Orez cu lapte

de kamy in Dulciuri, 14 Iun 2011 | 4708 vizualizari

 

La cererea expresa a Sabinei.

 

INGREDIENTE

  • 1 cana orez
  • lapte
  • 1 lg.coaja de lamaie+portocala rasa
  • 3-4 ling.zahar
  • 1 plic zahar vanilat
  • 2 oua
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu lapte:

Orezul il punem la fiert cu 2 cani de apa.Cand e aproape fiert si apa a scazut,punem laptele si lasam sa fiarba pana orezul e fiert bine(adaugam lapte daca e nevoie,nu trebuie sa fie foarte moale)Punem coaja rasa,zaharul vanilat,zahar dupa gust,batem cele 2 oua cu un praf de sare,le punem peste orez,amestecam bine si mai lasam sa dea in 2-3 clocote.


Se serveste cu gem,finetti sau scortisoara.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu lapte" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (36)

kamy 1

16.06.2011, 08:42

vladimir....asa-i

RuxyRux 1

17.06.2011, 18:20

Vai cat de gustos...daca stateam aproape papam si eu cu Sabynuta la masa asa o bunatate facuta de mami Kamy

kamy 1

17.06.2011, 19:04

ruxy....ce mi-as fi dorit sa fim vecine parca ti-am mai spus o data

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu rabarbura