Orez cu lapte si gem de capsuni si banane, cu Green Sugar

de mirela0911 in Retete diabetici, 7 Iun 2015 | 1951 vizualizari

 

Un desert tare bun atat pentru copii cat si pentru diabetici. De ce? Pentru ca Green sugar are 0 calorii si 0 indice glicemic.

 

INGREDIENTE

  • 1,5 cana orez
  • un praf de sare
  • 1,5 cana apa
  • 3 cani lapte
  • 3 lg Green Sugar
  • esenta de vanilie

Pt. gem:

  • 250 g capsuni
  • 1 banana
  • 3 lg Green Sugar
  • 1 lg zeama de lamaie
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu lapte si gem de capsuni si banane, cu Green Sugar:

Se curata orezul de impuritati si se spala in mai multe ape. Se pune la fiert cu apa si praful de sare, amestecand mereu. Dupa ce a scazut toata apa se adauga laptele fierbinte. Se adauga si Green Sugar si se fierbe orezul pana scade laptele. La final se ia de pe foc si se acopera pentru cateva minute. Se pune esenta de vanilie.


Gemul: Se spala si se curata capsunile, se taie in bucati mai mici, banana se taie rondele si se pun toate intr-o craticioara. Se adauga Green Sugar, zeama de lamaie si se pun pe foc potrivit lasand sa fiarba pentru cateva minute. Se da deoparte.


Se iau diverse forme (ce aveti in dotare), se clatesc cu apa rece si se umplu cu orezul in lapte. Se lasa sa se raceasca putin, astfel incat sa putem scoate din forma cu usurinta si fara sa se strice. Se aseaza pe o farfurie iar deasupra se pune gemul de capsuni si banane si se serveste.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

Cand se adauga laptele peste orez, este foarte important sa fie fierbinte, altfel orezul se va intari.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu lapte si gem de capsuni si banane, cu Green Sugar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Andra_Constantinescu 1

07.06.2015, 21:02

Ce bun!

simona72 1

08.06.2015, 07:26

Rahela Velicu 1

25.04.2016, 21:51

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa crema de morcovi
  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi la cuptor cu scortisoara