Orez cu legume

de Irina in Mancaruri de post, 9 Mai 2013 | 4896 vizualizari

 

Am pregatit un orez cu legume putin mai diferit decat de obicei. Orezul preparat simplu, iar legumele calite separat si adaugate ulterior.

 

INGREDIENTE

  • 400 g orez
  • 3 cepe verzi
  • apa pt fiert orezul ( de 3 ori cantitatea de orez)
  • sare
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei rosu
  • ulei
  • marar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume:

Am taiat marunt ceapa si am pus-o la incins in putin ulei intr-un vas Zepter. Am adaugat si un strop de apa.


Orezul spalat bine l-am adaugat peste ceapa, am amestecat si am adaugat apa. Am acoperit vasul si am lasat orezul sa fiarba. Am presarat sare, am amestecat si am oprit focul.


Separat, intr-un alt vas, am pus legumele taiate cubulete la calit pentru cateva minutele.


Orezul l-am aranjat pe un platou cu ajutorul unei forme de inox, am adaugat deasupra cateva linguri de legume si am decorat cu marar tocat marunt.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 8 %
249.99 lei
229.99 lei

Fierbator Style Black

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (43)

Krystyan Trendy 1

11.12.2013, 22:26

arata minunat

Aurelia 07_07 1

18.12.2013, 23:26

Pushaa 1

31.12.2013, 13:17

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pilaf bulgaresc