Orez cu legume

de inaa_soare in Mancaruri de post, 21 Dec 2014 | 2186 vizualizari

 

O mancare satioasa ce poate fi preparata repede!

 

INGREDIENTE

  • Orez (o cana)
  • 2 morcovi
  • postarnac
  • patrunjel (si radacina si frunze)
  • telina
  • 1 ceapa
  • 2 dovlecei
  • sare, piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume:

Prima data spalam orezul ine in apa rece si il punem la fiert selectand functia "BOIL" a aparatului pentru aproximativ 20 minute.


Apoi taiem ceapa si o punem in putin ulei in oala aparatului, selectand "FRY. adaugam morcovii, telina, patrunjelul (radacina) si postarnacul (toate taiate cubulete). Mai lasam timp de 10 minute adauganad apa daca a scazut prea tare.


Punem si dovleceii, orezul si adaugam apa cat sa-i acopere selectand "STEW".


Lasam pana sunt gata toate legumele, adaugam sare si piper si patrunjel tocat.


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

A nu se lasa orezul f mult la fiert sau in oala aparatului.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T820E

- 20 %
269.99 lei
215.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (4)

Rocsi 1

21.12.2014, 21:25

MotanLaOale 1

21.12.2014, 21:47

iri_iri 1

25.12.2014, 01:18

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

Desert tort spirala cu crema de cafea si mascarpone

de Oana 9

ieri la 13:37

RETETA RECOMANDATA
Pilaf sarbesc