Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Se poate consuma ca atare sau garnitura la friptura!
Orezul se alege, se spala si se pune la fiert in 1,5 l de apa cu putina sare. Se adauga la orez, ceapa intreaga, curata, verdeata tocata marunt si morcovii curatati si dati pe razatoare. Se lasa la fiert cca. 1 ora. Dupa ce s-a fiert orezul, se scoate ceapa. Intre timp legumele asiatice se pun la dinstuit cu o lingura de ulei de masline si una de sos de soia pentru cca. 20 de minute. Dupa ce orezul a fiert se pune pe o farfurie si deasupra se aseaza legumele asiatice, presarate cu un pic de sos de soia. Pofta buna!
1
Nu puneti sare la legume, sosul de soia e sarat!!!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult