Orez cu legume sau ghiveci

de diaconta in Mancaruri de post, 7 Sep 2012 | 2331 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr orez
  • 2 buc ceapa uscata
  • Un ardei gras verde
  • Un gogosar
  • 3 rosii
  • Un morcov
  • Sare,piper
  • ulei
  • Verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume sau ghiveci:

Rosiile se oparesc cu putina apa fierbinte,se decojesc si se taie cubulete.


Morcovul se curata si se taie fideluta.


Ceapa se curata si se taie solzi.


Se taie si ardeiul si gogosarul dupa preferinta.


Ceapa se caleste in ulei pana devine sticloasa,se adauga si morcovul,ardeii si rosiile taiate cubulete.


Punem orezul spalat si adaugam apa cat sa fiarba orezul(3 parti).Condimentam.


Lasam sa fiarba.Cand orezul este aproape fiert,adaugam verdeata ,oprim focul si mai lasam vasul acoperit cateva minute.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume sau ghiveci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (38)

adry88 1

09.09.2012, 11:32

o portie vreau si eu la asa prezentare

jolygina 1

15.09.2012, 10:05

iri_iri 1

15.09.2012, 15:45

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Falafel de post
  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Pilaf bulgaresc