Orez cu legume sau ghiveci

de diaconta in Mancaruri de post, 7 Sep 2012 | 4151 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 gr orez
  • 2 buc ceapa uscata
  • Un ardei gras verde
  • Un gogosar
  • 3 rosii
  • Un morcov
  • Sare,piper
  • ulei
  • Verdeata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu legume sau ghiveci:

Rosiile se oparesc cu putina apa fierbinte,se decojesc si se taie cubulete.

Morcovul se curata si se taie fideluta.

Ceapa se curata si se taie solzi.

Se taie si ardeiul si gogosarul dupa preferinta.

Ceapa se  caleste in ulei pana devine sticloasa,se adauga si morcovul,ardeii si rosiile taiate cubulete.

Punem orezul spalat si adaugam apa cat sa fiarba orezul(3 parti).Condimentam.

Lasam  sa fiarba.Cand orezul este aproape fiert,adaugam verdeata ,oprim focul si mai lasam vasul acoperit cateva minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu legume sau ghiveci" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (38)

adry88 1

09.09.2012, 11:32

o portie vreau si eu la asa prezentare

jolygina 1

15.09.2012, 10:05

iry-gabriela 1

15.09.2012, 15:45

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

ieri la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

ieri la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Pilaf cu dovlecei