Orez cu morcov si ciuperci ,aripioare de pui si salata

de aziz in Pui, 25 Noi 2010 | 4412 vizualizari

 

poate fi o mincare de post sau nu.... depinde de ce adaugati orezului cu legume...

 

INGREDIENTE

  • 2 pahare orez basmati
  • 1 morcov
  • o ceapa medie
  • o cutie de ciuperci
  • o mina de mazare congelata
  • sare piper
  • supa instant (de legume sau de pui )
  • 9 aripioare
  • sare piper
  • curry
  • uisturoi
  • 500 gr rosii chery
  • ceapa verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • sucul de la o lamiie
 
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu morcov si ciuperci ,aripioare de pui si salata:

se curata si se taie ceapa se pune apoi in tigaie cu putin ulei se adauga morcovul dat pe razatoare.cind legumele devin moi adaugam cutia cu ciuperci mai lasam pe foc 10 minute dupa care adaugam orezul +minuta de mazare(2 pahare orez=4 pahare apa)si punem cele 4 pahare cu apa amestecam bine punem capacul si lasam la fiert pina cind se absoarbe apa.se pune apoi folie de aluminium si lasam la odihnit orezul inca 20 -25 minute.


aripioarele se pun in tigaie cu ulei si o cana mare de apa; nu inainte de a fi condimentate cu sare, piper, curry si usturoi.le intoarcem din cind in cind pina capata culoarea aurie.le scoatem pe servetel de hirtie pt a absoarbe surplusul de ulei.le invelim in folie de aluminium pt a se pastra calde pina in mom servirii.salata :taiem rosiile chery in jumatate ,ceapa verde feliute subtiri si patrunjelul cit mai marunt .amestecam toate.intr-un castron punem un sfert de pahar ulei (de care doriti eu am pus de masline) cu sucul de la o lamiie si sarea amestecam bine si turnam peste salata in momentul servirii.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu morcov si ciuperci ,aripioare de pui si salata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Perie cu aer cald 600W

- 20 %
279.99 lei
223.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

26.11.2010, 08:53

aziz 1

28.11.2010, 17:20

multumesc de aprecieri tuturor

tanyapatap 1

29.11.2010, 19:42

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6830 puncte

Rocsi

4730 puncte

mirela0911

4180 puncte

 Adi

3690 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Supa-crema de ciuperci
  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

  • 16

    D

  • 17

    L

  • 18

    MA

  • 19

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu ciuperci