Orez cu morcov si ciuperci ,aripioare de pui si salata

de aziz in Pui, 25 Noi 2010 | 7515 vizualizari

 

poate fi o mincare de post sau nu.... depinde de ce adaugati orezului cu legume...

 

INGREDIENTE

  • 2 pahare orez basmati
  • 1 morcov
  • o ceapa medie
  • o cutie de ciuperci
  • o mina de mazare congelata
  • sare piper
  • supa instant (de legume sau de pui )
  • 9 aripioare
  • sare piper
  • curry
  • uisturoi
  • 500 gr rosii chery
  • ceapa verde
  • patrunjel verde
  • sare
  • sucul de la o lamiie
 
Portii: 5
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu morcov si ciuperci ,aripioare de pui si salata:

se curata si se taie ceapa se pune apoi in tigaie cu putin ulei se adauga morcovul dat pe razatoare.cind legumele devin moi adaugam cutia cu ciuperci mai lasam pe foc 10 minute dupa care adaugam orezul +minuta de mazare(2 pahare orez=4 pahare apa)si punem cele 4 pahare cu apa amestecam bine punem capacul si lasam la fiert pina cind se absoarbe apa.se pune apoi folie de aluminium  si lasam la odihnit orezul inca 20 -25 minute.

aripioarele se pun in tigaie cu ulei si o cana mare de apa; nu inainte de a fi condimentate cu sare, piper, curry si usturoi.le intoarcem din cind in cind pina capata culoarea aurie.le scoatem pe servetel de hirtie pt a absoarbe surplusul de ulei.le invelim in folie de aluminium pt a se pastra calde pina in mom servirii.salata :taiem rosiile chery in jumatate ,ceapa verde feliute subtiri si patrunjelul cit mai marunt .amestecam toate.intr-un castron punem un sfert de pahar ulei (de care doriti eu am pus de masline) cu sucul de la o lamiie si sarea amestecam bine si turnam peste salata in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu morcov si ciuperci ,aripioare de pui si salata" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui aromat la cuptor