Orez cu rosii Cirio la cuptor

de Lau in Aperitive / Garnituri, 14 Apr 2011 | 1722 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie rosii Cirio
  • 500 g orez
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 5 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 50 g unt
  • 200 ml apa
  • sare dupa gust
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez cu rosii Cirio la cuptor:

Se unge o tava termorezistenta cu unt, se aseaza un strat de rosii, se adauga jumatate de ceapa tocata, 3 catei de usturoi felii, jumatate de morcov dat prin razatoare. Se adauga apoi jumatate din orezul spalat si prefiert (se fierbe numai 5 min)


Se adauga untul taiat cubulete, sare si piper dupa gust alt strat de rosii si ceapa, morcovul, usturoiul, jumatate din patrunjel tocat. Se adauga restul de orez,patrunjelul tocat si 200 ml de apa,se da la cuptor 30 min

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Orez cu rosii Cirio la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (16)

Lau 1

15.04.2011, 10:13

mamaie

MotanLaOale 1

15.04.2011, 15:31

bun bun

Lau 1

15.04.2011, 20:16

vladimir

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Bulion din rosii
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Piept de pui cu smântână și găluște de făină

de RODIMUR 4

ieri la 22:56

Prăjitură din albuşuri,cu vişine

ieri la 19:46

Aperitiv de post: Roșii umplute cu salată de vinete

de RODIMUR 4

ieri la 14:31

Gogoșari feliați în oțet

de RODIMUR 4

ieri la 12:23

RETETA RECOMANDATA
Bruschete cu ton