Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult
Salamelle ,un produs tipic italian din regiunea Lobardia...Este un carnat proaspat ,servit ca felul doi,pregatit la gratar sau intr-o tigaie antiaderenta .
Punem o craticioara cu apa la fiert.Cand apa fierbe,punem sare si adaugam spanacul congelat.Lasam sa fiarba cateva minute dupa care il scurgem de apa.
Punem o tigaie cu putin ulei la foc potrivit.
Ceapa o spalam , o tocam si o punem in tigaie la calit.
Adaugam spanacul bine scurs de apa de fierbere.Amestecam si lasam circa 5 minute sa se caleasca.
Adaugam apoi orezul,sare si piper dupa gust ,5 pahare cu apa si lasam sa fiarba la foc mic.
Separat coacem intr-o tigaie antiaderenta carnatii pana se rumenesc usor pe ambele parti.
Se servesc calzi alaturi de orez.
Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.
citeste mai mult