Orez mozaic

de Teobucatar in Pui, 3 Iun 2011 | 3542 vizualizari

 

O mancarica grozav de aratoasa si de rapida pe care o puteti face pe fuga mai ales daca aveti deja in frigider o jumatate de piept de pui fiarta ,la gratar sau pe tigaie.

 

INGREDIENTE

  • 100g orez,
  • 1/2 piept de pui,
  • 2-3 fire de ceapa verde,
  • 1 morcov,
  • 1 ardei rosu mic,
  • 3-4 ciuperci proaspete,
  • 1 ou,
  • 1 castravete acru,
  • ulei
  • sare, piper dupa gust
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Orez mozaic:

1. Se spala orezul si se pune la calit intr-o tigaie cu ulei incins.

2. Adaugati imediat ceapa taiata marunt si ardeiul taiat cuburi mici.

3. Adaugati o cana cu apa ,un praf de sare si lasati sa fiarba la foc mic pana scade lichidul si orezul se inmoaie.

4. Separat se calesc ciupercile maruntite si cand sunt gata adaugati peste ele oul batut bine si amestecati mereu.

5. Amestecati cele doua compozitii  impreuna cu bucatile de pui maruntite,castravetele acru taiat cubulete si mai potriviti de sare si piper.

Daca ti-a placut reteta noastra "Orez mozaic" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui copt cu pilaf sârbesc